Category Archives: Nyheter

På grunn av Covid-19 situasjonen ser vi oss nødt til å utsette Randsfjorden Rundt til høsten. Vi håper at situasjonen og regelverket tilsier at vi kan arrangere til høsten.

Styret i Hadeland CK har tatt en avgjørelse om å avlyse årets utgave av Randsfjorden Rundt som skulle vært arrangert i mai 2020.

Vi i Hadeland CK setter helsen først og følger norske myndigheters- og idrettsorganisasjonenes anbefalinger om ikke å arrangere ritt i den størrelse vi har for våre ritt.

Mange av dere har allerede meldt seg på til årets Randsfjorden rundt 30. mai. EQ timing har utarbeidet et system for tilbakebetaling eller overføring av startkontingent til neste år. Du har valget mellom å få tilbake hele beløpet som du har innbetalt minus gebyret på kr. 15.- eller å overføre startkontingenten til neste års ritt 29. mai 2021.

Det vil i løpet av kort tid bli sendt ut e-post fra EQ timing, der du kan velge hva du ønsker.
E-posten går til den som har gjort påmeldingen, f.eks har du meldt på 2 personer, så er du som mottar e-posten.

Vi i Hadeland CK håper at dette ikke blir for mye bryderi for deg og håper og ønsker deg velkommen igjen til Randsfjorden rundt 2021. Samtidig håper vi at ”Alt blir bra” og ønsker deg og dine en fin vår og sommer uten sykdom.

Vennlig hilsen
Paul Rief
Rittleder for Randsfjorden Rundt

Da ble det også i år satt ny løyperekord under RR19. Kjekkas har slått den gamle rekorden fra Rye Expressen med nesten to minutter og den lyder nå på 3:18:14. Gratulerer!

Nesten 1250 deltakere under årets ritt, som var et av de med mest deltakere syklet både i tåke, sol og litt regn rundt fjorden. Hadeland CK sammen med Hadeland Kvinnefotball er stolte over at arrangementet ble vellykket. Det viktigste for oss som er arrangør er at de fleste kom seg rundt fjorden uten skader, og fornøyde tilbake til Brandbu.

Til alle deltakere vil jeg rette en stor takk for dere valgte Randsfjorden rundt som dagens arena og vi i klubben håper å se mange av dere igjen til neste år, pinsaften 30. mai 2020.

Ha fortsatt en fin, fin sykkelsesong med mange flotte opplevelser.

Sykkelhilsen fra rittleder

Paul Rief