Rye XP slettet løyperekorden i årets Randsfjorden rundt

Rye XP
Strålende vær, nesten for varmt, men mange blide ansikter tidlig lørdag morgen, med store forventninger om hvordan sluttiden ville bli i dagens ritt stilte til start i Randsfjorden rundt.

Den nye løyperekorden lyder på 3:20:06, men det ble en intensiv kamp mot klokka mot slutten. Etter ca 100 km på Fluberg bru ledet Rye med over 2 minutter på den gamle rekorden men til slutt ble den kun slått med 8 fattige sekunder. Men rekorden er et faktum og Rye XP var jublende glad for det.

Over 1000 påmeldte i dagens ritt er en fin oppgang fra fjorårets ritt noe vi i Hadeland CK bare kunne drømme om. Med 950 startende er Randsfjorden rundt definitivt tilbake med antall startende der vi var for noen år tilbake. Været har mye av skylden og vegstandard rundt fjorden har vel aldri vært bedre en i år. Ny asfalt var noe syklistene satt veldig pris på.

Vi i Hadeland CK håper at alle hadde en fin tur i dagens ritt, noe mange ryttere uttrykte seg om at det var, i dag i strålende vær.

Minimalt med skader må man kunne si etter en slik varm dag. De 4 uheldige som ble sendt til sykehus ønsker vi riktig god bedring og en rask vei tilbake på sykkel.
Hadeland CK takker alle deltakere for god sykkelånd på vegen. Slik flott sykling har vi ikke opplevet på lenge i vårt ritt.

Takke til dere alle som deltok i årets ritt, ønsker dere alle en flott sykkelsesong og håper vi sees igjen til neste år lørdag den 25. Mai.

Vennlig sykkelhilsen fra Hadeland CK
v/Paul Rief, rittleder